کد خبر: 18805
تاریخ انتشار: ۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۴
محمد عباسی

چشمان نا امید پسرخرد سال فلسطینی را در کنار آوار بی پناه نشسته است. دختری را که زار زار اشک می ریزد و تمنای کاسه ای غدا دارد.دختر خردسال غزه ای که از ترس موهایش ریخته است مادرش بر فراغ این غم می گرید؟

به گزارش پایگاه خبری پیام خانواده؛ برای غزه می گریم چون فقط خبر یک روز رسانه ها این است 120 نفر و در روز بعد 63 نفر در غزه به خاک و خون کشیده شدند که 22 نفر از آنان کودکان و زنانی هستند که در صف توزیع غذا توسط سربازان اسرائیلی به گلوله بسته شدند.

در حمایت از این مظلومان بی دفاع دنیا چه می کند. نمی گویم فقط مسلمانها، که انسانها چه می کنند؟. ما را با آن گرک صفتان صهیونیست که زورشان به زنان و پیران و کودکان بی دفاع رسیده است.با ترامپ و سران غربی در اسارت نظام صهیونیست بین الملل که ادامه حیاتشان ظلم و آدم کشی و زورگویی است،کاری نیست.اما مگر جهان هفت میلیاردی فقط همین چند صد نفر اعضای احزاب حاکم ظلم بر آمریکا و انگلیس و فرانسه و آلمانند. جمعیت قریب دو میلیارد نفری مسلمان جهان فقط همین امیران و شاهزادگان ساکت وعیاشی هستند که گویا هیچ فریادی را نمی شنوند؟ در این ایام لگد مال کردن انسانها و کودک کشی صحنه های عادی یا تفریح زندگی شده است.چرا بشریت درکی از این ظلم آشکار ندارد؟آیا آزادگان جهان صحنه جان دادن پیرمردی را دیده اند که چند ثانیه قبل از اینکه ظرف غذا را لمس کند،از گرسنگی جان داد.یا کودکانی که هر روز از تشنگی و گرسنگی روی دست والدینشان که خود نای حرکت ندارند چشمان به آسمان دوخته دیگر نفس نمی کشند.یا با استخوانهای بیرون آمده در حال آب شدن هستند؟رسانه ها فقط توانستند عکس یک کودک 40 روزه فلسطینی را که بدلیل گرسنگی در شمال غزه جان داده است منعکس کنند.ارابه پر ازپیکیر بی جان فلسطینی ها را که رفته بودند اندک غذایی برای فرزندانشان بیاورند را نمی بینند؟انتظار دخترکان مظلومی را که به انتظار غذا چشمانشان افق را می نگرد چطور؟چشمان نا امید پسرخرد سال فلسطینی را در کنار آوار بی پناه نشسته است. دختری را که زار زار اشک می ریزد و تمنای کاسه ای غدا دارد.دختر خردسال غزه ای که از ترس موهایش ریخته است مادرش بر فراغ این غم می گرید؟

آیا این مظلومترین ها را پناهی هست؟ نسل کشی با شیوه ظالمانه گرسنگی را نمی بینند؟رسانه ها می گویند:صدها تریلی حامل مواد عذایی در پشت مرز رفع دیده می شود.اما دولت مصر مثلا مسلمان با همدستی صهیونیست ها مانع ورود به غزه هستند.مسلمانها و انسانهای آزاده ای که وجدان و شرفی را در خود احساس می کند، چرا عاجزشده اند. چرا نمی توانیم این محاصره ظالمانه را بشکنیم؟ممکن است عده ای تصور کنند که ما خود قربانی این ظلم آشکاریم .یا افرادی علیرغم دیدن همه بد عهدی و پررویی آمریکای جنایتکار و نوچه های غربی اش،باز هم امید به نتایج نشست های سرگردان سیاست فریب داشته باشند و از بیم سر نگرفتن مذاکره دلخواهشان،نخواهند موضع مقتدرانه ای در دفاع از این مظلومان داشته باشند.اما عتاب نبوی را که فرمودند: "من سمع مسلما ینادی یا للمسلمین و لم یجبه فلیس بمسلم." به یاد داشته باشیم. مخصوصا اینکه سرچشمه ظلم بر ایران اسلامی و ملت ایران و کشتار کودکان و مردم غزه منشا واحد داشته و بانی آن یزیدیان یک مسکلک ظلمانه اند.نمی خواهم بوسیله ذکر این درد و سوز، متولیان دیپلماسی کشوررا در این شرایط سرزنش کنم. زیرا که حتما در مقابل دشمن ید واحده می مانیم و پشتوانه اراده های انقلابی دفاع از حقوق ایران سرافرازیم. اما چرا رایزنی های فعال با کشورهای مانند مصر دیده نمی شود چرا به عنوان عضو فعال کشورهای عضو کنفرانس اسلامی نمی توایم جریانی اثر گذار ایجاد کنیم .پس توقع بجایی است که دستگاه دیپلماسی کشور به عنوان نماینده ملتی شجاع و آکنده از قلبی رئوف، با پشتوانه رهبری شجاع، پرچمدار فعال آگاه سازی دیپلماسی زمان برای رساندن این ندای مظلومیت باشد.

به قصد تجربه می گویم. در سال های 1387 که حملات صهیونیست ها با بد عهدی به غزه آغازو ظرف چند روز بیش از 1300 نفر از مردم بی دفاع غزه بخاک و خون کشیده شدند.مطابق تصمیم هیات دولت نهم، مقرر شد دیپلماسی ایران در دفاع از مردم مظلوم غزه در انسجام و فعال کردن تلاشهای سیاسی و جهانی فعال شود.علاوه بر دیدارهای وزیر خارجه با سران کشورهای منطقه و جهان،تعداد دیگری از وزیران کابینه ظرف یک ماه پیام رئیس جمهورایران را با سران کشورهای متعدد رسانده و با شرح مظلومیت مردم غزه شرایط حمایت جهانی از غزه و فشار بر اسراییل را فراهم کنند.در چند کشوری که نگارنده به عنوان یکی از وزیران کابینه و نماینده ویژه رئیس جمهوربا روسای جمهور و سران کشورهای آمریکای لاتین و آفریقا ملاقات و موضوع مورد بررسی مشترک قرار گرفت تمرکزی فعالانه در مواضع این کشورها فراهم گردید ، در همان ایام جمعی از کشورها سفارت اسراییل غاصب را تعطیل یا اقدامات جدی خود را جهت دفاع از غزه اعلام کردند.علاوه بر ظرفیت رسمی دیپلماتیک،هستند افراد و گروههای دلسوزی که هم اکنون با جمع آوری و رساندن وجوهی بطور غیر مستقیم سعی در حمایتی ولو اندک دارند. اما فاجعه و گرسنگی در غزه فراتر از این است.گروهها و سمن ها(NGO)هایی هستند که در این سالها با انگیزه فعالیت های اجتماعی انسان دوستانه با گستره بین المللی درداخل تشکیل شده اند.تعداد زیادی از آنان مورد مشورت مجامع بین المللی هستند.بهترین موقعیت نقش آفرینی شان همین حالا است.فعالان رسانه ای و فرهنگی سیاسی هستند که می توانند در آگاه سازی اجتماعی در منطقه موثر باشند.

سیاستمدارانی هستند که با تعدادی از سران و متولیان منطقه ای در ارتباطند.پهلوانان و قهرمانانی که در ایران ثابت کرده اند ضمن داشتن مقامات جهانی و منطقه ای روح فتوت و پهلوانی داشته و همردیفان بین المللی خود را می شناسند.هنرمندانی که هنر متعهدشان در خدمت اشاعه فضیلت ها و انسان دوستی و مقابله با ظلم است و سایر ظرفیت هایی که باید تکانی جدی تر و حضوری دلسوزانه تر داشته باشند.پیوند دادن شعارهای بین المللی جوانان جهان که حتی در کشورهای غربی و خود آمریکا که خود بانی این جنایت اند و ایجاد همگرایی در ملت های دلسوزی که برای گرسنگی غزه بصورت متفرق به صحنه آمده اند، راهکارهایی هستند که می تواند با بکار گیری افکاربه صحنه آمده جهانی و ظرفیت های فرهنگی و رسانه ای، اطراف غزه را محاصره پرچمها ی حمایتی و کامیونها و حتی کشتی های نمادین و حقیقی به سوی غزه کنند تا با تحت فشار قرار گرفتن دولتهای هم مرز فلسطین و غزه راهی برای نجات این کودکان و زنان و مردان اسیر این حوادث پیدا نمود. باید کاری کرد که فریادها به پتکی جهانی تبدیل شده تا آه غزه مظلوم را به جهان کوروکر برساند. مردم چشمم به خون آغشته شد در کجا این ظلم با انسان کنند

برچسب‌ها

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 11 =

آخرین‌ها